Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J86a48n 98B44u70b39e86n

9. 9. 2021 11:16

Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého, to je legendární citát Johna S. Milla, který tvoří základ většiny liberálních teorií. Pan autor by si ji měl připomenout. Díky omezencům jako je on, miliony dalších jsou omezeni na svých svobodách.

1 2
možnosti

On ale nic takového nerozhodoval.

Vaše svoboda chtít očkování končí tam, kde začíná jeho svoboda se očkovat nechtít. Je dobře, že si to uvědomujete. I on má svobodu. Nejen vy máte svobodu od něj cosi libovolného vyžadovat. Prostě se naočkujte a neotravujte ostatní.

4 1
možnosti

> nepřinese mi to žádný užitek

Co třeba získání imunity? Zřejmě ji můžete zlepšit i pouhým proděláním nemoci, ale šance na přežití je mnohonásobně nižší. A to se vyplatí! :-/

2 1
možnosti
Foto

Pan autor si zřejmě myslí, že právě jemu se nemůže nic stát.

Kéž by to byla pravda. Jenže není.

2 0
možnosti

Díky za uvedení důvodů proč ne. A další díky Vám a Vám podobným, že ty roušky asi nesundáme nikdy.....

2 3
možnosti

Ty roušky nesundáte kvůli mafii, co si na nich založila živnost.

2 1
možnosti

Jste se hezky rozepsal. Přitom stačilo jenom napsat, nejsem očkovaný, protože jsem hlupák.

1 5
možnosti

Vlastně jste si odpověděl. A správně. Kdyby Vám z toho tekly miliony (miliardy), budete za očkování bojovat do roztrhání těla !

4 0
možnosti

Zvláštní, sice píšete, že chápete potřebu očkování proti encefalitidě, malarii atd, dle vás proti způsobům jak ukončit život a že tento vir ukončil život několika tisícům lidí to pro vás není příliš relevantní?

V době nej řádění viru mnoho lidí a nebyli to jen kmeti mělo těžký průběh a skončili na ARO na plicním ventilátoru a bojovali doslova o život, někteří prohráli, Dnes je modní vše uplynulé bagatelizovat a jen hovořit o svobodě individua.

Do budoucna není vůbec jasný další průběh, viz např. dnešní slova vědce na seznamu, nezpochybnitelným faktem je, že lidi již zažili několik viroz se smrtelnými účinky, jako neštovice, obrna a vakcinace pomohla velmi výrazně.

5 0
možnosti
Foto

Covid u nás za jediný rok zabil několikanásobně více lidí než malarie, žloutenka, tetanus..... a klíšťová i meningokoková encefaltida dohromady

2 2
možnosti

Mám to stejně, taky k očkování nevidím důvod.

3 4
možnosti
Foto

Proboha, co za tím pořád hledáte. Očkování jako očkováíní.

Princip očkování proti cividu se nijak neliší od principu očkování proti nemocem, na která jste zvyklý, která Vám nevadí, neboť jste je absolvoval už v dětství (ale některá i později).

Tak už to neřeště a očkujte se, ať je od covidu konečně pokoj..

10 1
možnosti
Foto

„Tak už to neřešte; SVOBODNĚ a DOBROVOLNĚ se nechte očkovat, nebo vás k tomu šikanou donutíme.“

7 7
možnosti

Jedna technicka vakcina na malarii neni. Ale zapomel jste podle me jeste jednu odpoved na to co me to prinese. V pripade nakazeni vam to prinese klid. Protoze budete marodit s pocitem jsem ockovamej tak to musi dopadnout dobre. A psychicka pohoda je u marodeni taky dulezita.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS